Uro efter standsning af barneknallerist

Slagelse.News – En politikontrol af en barneknallerist på Valbyvej i Slagelse Nordby førte til en sigtelse af en telefonkigger, der åbenbart stod på fortovet.

Onsdag eftermiddag kl. 16.05 standsede færdselspolitiet en knallertkører på Valbyvej i Slagelse Nordby, og det viste sig at være et barn, men sagen stoppede ikke der. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Kunne køre noget hurtigere end tilladt

Politiet fandt hurtigt ud af, at knalleristen var en dreng på blot 13-år fra lokalområdet. Derefter blev knallerten kontrolleret på et rullefelt. Her viste det sig, at knallerten kunne køre noget hurtigere end tilladt.

Barnets forældre blev underrettet om sagen, og mens politiet talte med den 13-årige, stod der en anden mand på fortovet og fulgte politiets arbejde gennem sin mobiltelefon.

Denne mand kom med en stribe upassende tilråb til betjentene, og da betjentene kontaktede ham, ville han ikke oplyse navn og fødselsdag. Derfor blev han sigtet for overtrædelse af retsplejeloven, og derefter kom hans identitet frem. Det viste sig, at det var en 24-årig mand fra Korsør, som også blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Øverst: Arkivfoto. (Niclas Jessen / Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/ek8j