Indrejseforbud og fængsel for tyveri

Slagelse.News – Tre udenlandske statsborgere er dømt for at stjæle punge, kontanter og betalingskort i blandt andet Slagelse og Korsør.

Den 22. august 2024 satte retten i Næstved punktum i en sag, hvor tre udlændinge (to kvinder og en mand) var tiltalt for i alt 37 tilfælde af tyveri og databedrageri. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Hævede kontanter i danske kroner og euro

De tre personer, der er udenlandske statsborgere og i alderen 28-39 år, blev idømt ni måneders ubetinget fængsel. Desuden fik alle tre et forbud mod at rejse ind i Danmark de næste seks år.

De blev dømt for at have stjålet punge, kontanter og betalingskort fra otte personer – og derefter at have hævet kontanter på kortene i danske kroner og euro i forskellige hæveautomater. Kriminaliteten er begået i Middelfart, Korsør, Slagelse, Næstved, Sorø, Odense og Nyborg i april måned 2024.08.27

De tre personer blev anholdt den 24. april og har været varetægtsfængslet siden grundlovsforhøret den følgende dag. De tre dømte modtog dommen.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Griszka Niewiadomski / Freeimages). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/t8kh