To sigtet efter røveri i Korsør

Korsor.News – En yngre mand gik ind en forretning på Havnepladsen i Korsør, hvor han truede sig til at få penge. Herefter blev to mænd anholdt og sigtet.

Onsdag formiddag kl. 10.22 blev en forretning på Havnepladsen i Korsør udsat for et røveri. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

To yngre mænd fra lokalområdet

En mand kom ind i forretningen, hvor han med en pistollignende genstand truede en medarbejder til at udlevere et mindre beløb i mønter, hvorefter gerningsmanden stak af.

Adskillige politipatruljer blev sendt til Korsør; og politiets efterforskning førte frem til, at to mænd blev anholdt lidt senere om eftermiddagen. Kl. 13.04 anholdt politiet en 18-årig mand fra lokalområdet, og kl. 14.49 blev en 25-årig mand, også fra lokalområdet, anholdt.

Den 25-årige var i bil og virkede påvirket, så han blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand, og begge de anholdte blev sigtet for særlig farligt røveri. Det overvejes i øjeblikket, om de sigtede skal fremstilles i grundlovsforhør senere torsdag.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Slagelse Media). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/g1tx