Påvirket bilist forsøgte at stikke af

Slagelse.News – En påvirket bilist forsøgte at stikke af fra politiet, og han tog endda turen hen over sømmåtter, men han blev hurtigt standset.

Mandag eftermiddag kl. 16.38 forsøgte en politipatrulje at standse en bil til en rutinekontrol på Bildsøvej ved Kirke Stillinge, men det var bilisten ikke interesseret i. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Politiets sømmåtter hjalp ikke

Bilisten var nemlig ikke i humør til at standse og prøvede derfor at køre fra politiet. Turen gik nordpå, og en patrulje fra Midt- og Vestsjællands Politi lagde derfor sømmåtter ud ved Gørlev, men det lykkedes bilisten at undvige dem. Bilen blev dog standset kort efter, og føreren blev anholdt. Det var en 37-årig mand fra Svebølle, og han forsøgte at løbe fra politiet efter anholdelsen, men det havde han heller ikke held med.

Han blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand, for at stikke af fra politiet og for ikke at rette sig efter politiets anvisninger. Den 37-årige havde en klump hash på knap syv gram og to små poser med godt et gram kokain. Derfor blev han også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Den 37-årige blev løsladt, efter der var taget en blodprøve og han var blevet afhørt på politistationen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Thomas Tolstrup / Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/lj57