Konservative genopstiller folketingskandidat

Slagelse.News – Jacob Stryhn, der bemærkelsesværdig har fravalgt valgplakater sine kampagner, er blevet genvalgt af Det Konservative Folkeparti i Slagelse Kommune som Slagelsekredsens folketingskandidat.

Onsdag aften den 9. oktober 2024 har Det Konservative Folkeparti i Slagelse Kommune valgt Jacob Stryhn som Slagelsekredsens folketingskandidat på en ekstraordinær generalforsamling på Hotel Lillevang i Slagelse. Det skriver vælgerforeningen i en pressemeddelelse.

Fik 3.649 personlige stemmer til EU’s EP-valg

Det er ikke første gang, at Jacob Stryhn, der også er formand for den konservative vælgerforening, bliver valgt som folketingskandidat.

I 2022 blev Jacob Stryhn blev valg i et kampvalg på en ekstraordinær generalforsamling. Det skete blot fire dage efter, at valget var udskrevet. Baggrunden for det sene opstillingsmøde var, at den oprindeligt valgte folketingskandidat sprang fra i 11. time. Jacob Stryhn stillede sit mandat til rådighed og fik på trods af manglende forberedelse et tilfredsstillende resultat ved FV22.

I sommers var Jacob Stryhn endvidere opstillet på den konservative liste til europaparlamentsvalget. Her formåede Jacob Stryhn at sprænge listen med hele 11 pladser og fik 3.649 personlige stemmer. Jacob Stryhn har i øvrigt gjort sig bemærket ved at fravælge valgplakater i sine kampagner. Det skyldes hans mærkesag, den grønne omstilling, der ikke er foreneligt med tryk af valgplakater.

Udover sit politiske CV er Jacob Stryhn direktør i flere virksomheder blandt inden for projektering af byggeri, softwareudvikling, og virksomhedsudvikling med videre. Desuden er han formand for Korsør Erhvervsforening.

Bæredygtig fremtid for kommende generationer

»Jeg er utrolig beæret over at blive valgt som kandidat for Det Konservative Folkeparti i min egen bopælskommune Slagelse. Mit mål er at arbejde for Danmark og især for vores Vestsjællandske region, og for at værne om vores traditioner, mens vi samtidig sikrer en bæredygtig fremtid for kommende generationer. Jeg ser frem til at repræsentere både mit parti og vælgerne i vores lokalområde,« siger Jacob Stryhn i pressemeddelelsen.

Øverst: Jacob Stryhn (KF). (Foto: Det Konservative Folkeparti i Slagelse Kommune). PM/anne.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/42ou